Trgovina in servis športne opreme

TRGOVINA

R SERVIS je trgovina s profesionalno in ljubiteljsko kolesarsko opremo v Volčah pri Tolminu. Prodajamo kolesa in opremo znamke Scott, ki so produkt ameriškega proizvajalca s sedežem v Švici. Njihovi modeli koles so prisotni in konkurenčni v vseh kategorijah (gorsko, cestno, treking kolo ...), izdelujejo pa tudi ostalo vrhunsko športno opremo (kolesarska oblačila, kolesarska očala, čelade, kolesarske torbe, čevlji in kolesarski števci). Poleg blagovne znamke Scott pa ponujamo tudi kolesarsko in drugo športno opremo ter rezervne dele drugih priznanih blagovnih znamk (Sram, Met, Selle Italia, Mavic, Tacx, Continental, VDO, Sigma, USWE, Muc-Off, Vaude...).

Ne veste, katero kolo ali opremo izbrati? Za ljubiteljske kolesarje so običajno najboljša izbira treking kolesa, ki so primerna tako za cesto kot tudi za grobe površine. Ljubitelji asfaltnih površin in hitrosti bodo izbrali cestno kolo, privrženci divjih spustov, makadama in vožnje izven asfaltnih cest pa MTB oz. gorsko kolo. Več nasvetov in koristnih napotkov boste prejeli v naši trgovini, kjer vam svetujemo pri izbiri, nakupu in vzdrževanju kolesa.

Pojdi na spletno trgovino

Ogled galerije

SERVIS

Na področju servisiranja imam res zelo veliko izkušenj, saj servisiranje koles opravljam v R Servisu že od leta 2001. Poleg tega pa sem tudi večletni spremljevalec slovenske kolesarske reprezentance kot serviser koles (kot serviser sem 2 krat spremljal Mateja Mohoriča na poti do svetovnega prvaka).

V R SERVIS-u izvajamo pa strokovni pregled in servis koles praktično vseh blagovnih znamk, na primer Scott, Author, Cult, Dedra, Focus, KTM, Marin Merida, Nakamura, Schwinn....

Servis kolesa priporočamo vsaj po zaključku sezone, saj lahko z rednim servisiranjem preprečite morebitne hujše poškodbe kolesa in si s tem tudi zagotovite varnost vožnje z njim, hkrati pa kolesu podaljšate življenjsko dobo.

Kolo v servisni delavnici razstavimo, pregledamo, temeljito očistimo ter namažemo vse dele. Servis vključuje kontrolo verige, menjalnika, centriranje kolesa, menjavo izrabljenih delov, obnovitev ležajev, nastavitev zavor, kontrolo pnevmatik...

Več informacij

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več